Nederland maakt zijn eigen Reis Match Combinatie

 Blog Art. 8 geschreven door I.Massala

Deze blog is een vervolg van blog nr 6 waarin wij dieper ingaan op jouw wensen. In het verleden hebben meerdere partijen zich uitgesproken om een vakantiereis onafhankelijk , zonder het te betalen van extra kosten, dan deze weer te combineren en samen te voegen aan je reisdiensten. Dit geldt dan natuurlijk ook voor je reisartikelen. Maar ook attracties kunnen meegerekend worden voor deze optie. Dit alles noemen zij bij FMH het match proces….lees verder

 

Dit alles kan jij combineren en samenstellen in binnen en buitenland.

In elk land heeft Flickmyhouse wel een partner die meehelpt om je vakantie tot een succes te maken.

Hoe werkt het Reis Match proces nou?

Vrij simpel eigelijk , het proces is gebaseerd op de manier van een webshop Iedereen die online ooit wat heeft gekocht weet hoe het werkt. Het enige wat hierin is aangepast is dat jij als gebruiker een dienst samen kunt matchen met een product en dit is juist uniek. Ook de bezorg optie is ongekend, zonder de concurrentie wijzer te maken (zij lezen immers ook mee 🙂 maar als jij een vakantiewoning hebt geboekt bij Flickmyhouse en jij bent toevallig wat huishoudelijke of médicale producten vergeten. Dan kan jij deze voortaan via de webshop bestellen en vervolgens laten bezorgen op elk vakantieadres waar jij ook bent in Europa of Internationaal.

Maar ook visa versa kan dit, hoe vaak heeft men een stoel of een vaas niet willen kopen in Italie maar niet mee kunnen nemen in het vliegtuig of in de auto? Nou, ook dit is verleden tijd want Flickmyhouse is immers een Nederlands bedrijf waarbij je, je bezorging helemaal zelf samenstelt Dit houd in bij verlies, schade of diefstal zij er alles aan zullen doen om je bij te staan. Ook is er geen sprake van enig taalbarrière bij support of klantenservice.

Wat betreft aftersales en klantservice staan deze bij Flickmyhouse altijd op nummer 1. Lees daarom altijd zorgvuldig de affiliate voorwaarden op de website of stel een vraag hier over..

Tot slot, vergeet de app niet te valideren met de website, dit voor een goede gebruikerservaring maar bovenal voor een goede beveiliging van uw aankoop!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze webshop, of over het platform. 

GEEN EXTRA KOSTEN

Bij het combineren van je reis diensten zoals entree tickets, vouchers of artikelen. 

#Holidaymonday villa's ontvang deze elke maandag in je mailbox met Kortingen tot 80%

BOEK HIER JE ACCOMMODATIE OM JE TRIP COMPLEET TE MAKEN

Helaas geen producten gevonden

– COMBINEER ATTRACTIES AAN JE VAKANTIEWONING –

Helaas geen producten gevonden

Producten en Diensten

Vanaf nu vind je 8.795.654 Producten en Diensten in onze shop

Recentelijke updates

Reis Match Combinatie

België Botswana Bulgarije Canada Colombia Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Estland Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland Ijsland Italië Kroatië Nederland Noord-macedonië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Schotland Servië Slovenië Slowakije Spanje Tsjechië Tunesië Turkije Zuid-afrika Zweden Zwitserland meer BEZORG OPTIES Edit Template Stel hier uw filter in voor Producten & Diensten België Botswana Bulgarije Canada Colombia

Lees verder »

Mijn winkelwagen

Filter
Scroll to Top

Support Opties

 • Whatsapp
  CHAT MET ONS
  Gemiddelde reactie tijd : 30 min
 • Support Ticket

  Vraag een support ticket aan

  Gemiddelde reactie tijd : 1 uur
 • Call Back

  TERUGBEL VERZOEK

  Gemiddelde reactie tijd : 3 uur – alleen beschikbaar van 10:00 AM tot 8:00 PM CEST