Blog Art. 2.1 geschreven door I.Massala

De snelste is synoniem geworden met Flickmyhouse. Het heeft de reputatie verdiend het snelste verhuurplatform van Nederland te zijn. Dit bespaart u tijd en geld en biedt u een comfortabele en plezierige zoek of reisplanning ervaring. Dit gebruiksvriendelijke platform kan aan alle verwachtingen van uw wensen en zoekopdrachten voldoen en zij worden ondersteund door gelijkwaardige partners

Webshop

 

Om deze producten en diensten in de webshop te krijgen was een lang en moeizaam traject. Desalniettemin is het Flickmyhouse gelukt om minimaal 200 gelijkwaardige partners te vinden die dit idee ondersteunen.

Applicatie

 

Waarom Flickmyhouse het snelste verhuurplatform van Nederland is? Is vanwege de koppeling tussen de website en de app. Flickmyhouse werkt met een native app, in het kort uitgelegd een nieuwe feature toevoegen is binnen 2 weken een feit. De daadkracht hiervan is, is ons unieke algoritme, de intelligentie van de performance en de snelheid voor de gebruiksvriendelijkheid.

 

Wat betreft het optimaliseren van de interface, is de koppeling met de website. Dit heeft er voor gezorgd dat Flickmyhouse 150MB gratis cloud opslag heeft toegevoegd wanneer jij de app valideerd met de website.

 

Website

 

Een koppeling die één is? Verfijnd is het juiste woord voor deze intergratie. Vandaag de dag zijn mobiele apps niet meer weg te denken uit ieders device. Maar de meest betrouwbare apps zijn echter wel gekoppeld met een website. Dit is meestal om het merk (Branding) te vergroten en te versterken in een bepaald segment. In onze blog art. 3 zal ik hier dieper op ingaan en de nieuwe functies aan jullie presenteren.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons platform.

Recentelijke updates

Bungalow & Chalets

Blog Art. 22 geschreven door I.Massala Etymologie. Het woord chalet vindt zijn oorsprong uit het woord Chahtelèt in het Arpitaans sprekende Alpengebied en komt vermoedelijk

Lees verder »