Chat Direct

Blog Art. 18-2 geschreven door I.Massala 

Ik was gebleven bij de doelgroepen. En hoe snel een woningzoekende zijn huis zal vinden. Dit is dus de hamvraag? Hoe werkt dit process nou?

Bij Flickmyhouse zijn deze 300.000 huurwoningen gekoppeld aan hun algoritme zodat al deze woningen alleen op vrijdag voor jullie worden gepost. Uit deze woningen worden er 15 elke vrijdag handmatig geselecteerd. Dit vanwege het geringe aanbod dus van aanbieders.

Hierdoor gelooft Flickmyhouse dat de woningzoekende meer kans maakt om direct deze woning te kunnen huren. De Chat Direct functie helpt hierbij en heeft tevens een goede wisselwerking doordat de woningzoekende directe vragen kan stellen aan degene die de woning aanbiedt. Deze manier van contact leggen is heel wat anders dan wanneer jij je opgeeft via e-mail voor een bezichtiging, en daarvoor eerst bepaalde kosten moet betalen.

Zie de Chat functie als de ouderwetse sms bericht, de kracht van direct schrijven en gerichte vragen stellen geeft de ontvanger geen tijd om een lul verhaal op te hangen.  Het allerbelangrijkste hiervan is dat jij direct weet waar jij staat. Ook al reageert die persoon na een aantal dagen, jij merkt het tenminste niet in je portemonnee.

Tot slot, jij kunt na het lezen van deze blogs denken, nou ik vind het wel meevallen het gebruik van een chat. Maar denk jij je eens in, op een dag moet jij naar het buitenland verhuizen voor een baan of wat dan ook…..dan zal een huurwoning internationaal zoeken zonder bepaalde tools niet eenvoudig zijn.

Dit zal de dag zijn waarop jij denkt, goh zal ik de app van Flickmyhouse toch maar installeren?

Zie hoe easy zij je het hebben gemaakt!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Chat Direct of Huurwoningen.