Blog Art.1 geschreven door I.Massala

Flickmyhouse – het snelste verhuurplatform van Nederland is de eerste keuze geworden voor expats die Nederland bezoeken. 

Desalniettemin hebben we hard gewerkt om continue verbeteringen aan te brengen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we doorgaan met het toevoegen van nieuwe functies. Hierdoor willen wij het vinden van duurzame woonruimte in Nederland een fluitje van een cent maken.

Huurwoningen in steden zoals

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den-Haag
59
4.99- 30 dagen abonnement
  • Vind studenten kamers in Amsterdam vanaf € 500 p.m.
  • Appartementen in Amsterdam vanaf ongeveer € 1.250 p.m.
  • Divers aanbod vanaf circa € 990 p.m.

Mail Direct

We zijn altijd op zoek naar feedback van alle gebruikers die ons vertrouwen. Veel gebruikers willen weten of er naast chatten andere manieren zijn om contact op te nemen met de eigenaar. 

 

Ons innovatieteam luisterde naar deze suggesties en begon serieus onderzoek te doen naar “Mail-Direct“, een andere functie waarmee gebruikers met eigenaren kunnen communiceren. Deze functie is veel geavanceerder dan het traditionele e-mailsysteem van nu. 

 

Met deze functie kunnen gebruikers de status van hun e-mail controleren, of de ontvanger de e-mail heeft gelezen en of hun huurwoning aanvraag is goedgekeurd. Dit uiteraard in combinatie met de app, want als de eigenaar/aanbieder niet heeft gereageerd dan kan jij makkelijk overstappen naar de Chat Direct functie met dezelfde vragen omtrent de woning. 

 

Bij het zoeken naar een huurwoning in Nederland zal deze feature de gebruikerservaring zeker een stap dichterbij brengen van het vinden van een huurwoning.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Mail Direct of Huurwoningen in Nederland of over ons platform.

Hoe werkt het nou?

Recentelijke updates

Meld je aan voor de #Spotlightfriday