Makelaar

Het snelste woningen platform van Nederland

Waar uw budget er echt toe doet!

Blog Art.21 geschreven door I.Massala

Laten wij beginnen met de aanbieder, een aanbieder zijn personen die random woningen aanbiedt van eigenaren of van verhuurders in binnen en buitenland. De risico’s met willekeurige aanbieders is dat hun administratie meestal niet op orde is. Dan bedoel ik de administratie in zijn algemeen, denk aan het plaatsen en verwijderen online van woningen. Maar ook huurovereenkomst opstellen of de huurpenningen factureren, landelijke regelgeving en vastgoedbeheer enz enz…

Daarentegen hebben de meeste makelaars wel ervaring met bovenstaande punten. Waar de makelaar wel weer tegenaan loopt zijn de verschillende software tools die zij meestal maandelijks te duur betalen en die gebruiken om hun woningaanbod verhuurt te krijgen. Elk bedrijf promoot zijn software als de beste, op zich logisch, elk van deze software leveranciers hebben zo hun nadelen en voordelen.

“Een platform voor al uw beheer van promotie tot verhuur”

Het enigste nadelig punt voor Flickmyhouse is, is dat jij als makelaar of eigenaar vrij laat reageert op huurders of vergeet de woning af te melden als deze al is verhuurd en dit niet gelijk aanpast op zijn eigen account.

Je zou haast denken 1 nadelig punt maar???

Ondervindt als makelaar of eigenaar hoe easy wij het je hebben gemaakt, het niet hebben van je dashboard op een app is immers not done…het is tijd voor een frisse wind!

Ben jij benieuwd wat de app meer voor jou kan betekenen of wil jij meer weten over het platform? Wacht dan niet langer en bel of mail hen

“Uw woningen aanbod uploaden in slechts 4 stappen”

Scroll to Top

Support Opties

 • Whatsapp
  CHAT MET ONS
  Gemiddelde reactie tijd : 30 min
 • Support Ticket

  Vraag een support ticket aan

  Gemiddelde reactie tijd : 1 uur
 • Call Back

  TERUGBEL VERZOEK

  Gemiddelde reactie tijd : 3 uur – alleen beschikbaar van 10:00 AM tot 8:00 PM CEST