Blog Art. 24 geschreven door I.Massala 

Doorzoek het internet op het zoekwoord short stay en je zult alleen maar advertenties zien van commerciële huurwoningen die voor vakantieverhuur bestemd zijn? Op zich niks mis mee, maar het woord shortstay kan ook voor andere doeleinden bestemd zijn. En hierover schrijf ik, met deels de gedachtegang van de mensen achter Flickmyhouse.

Short stay in het buitenland

Korte duur woningen

In Amsterdam

Tijdelijke woningen

Bekijk het totale aanbod op de app, Switch Direct en

Stel, jij komt uit Nederland en jij moet om wat voor reden dan ook een Tijdelijke woning hebben in het buitenland. Om die “reden” op te lossen heb jij ook nog eens te maken met een bepaald budget en kan jij het je niet veroorloven om in een semi-duur appartement of hotel te zitten. Dan is natuurlijk een online aanbieder van deze appartementen de beste oplossing. Tja, dit zou ik ook denken. Maar met het budget in het achterhoofd, dien ik ook snel te kunnen schakelen en wil ik toch echt een woning hebben die past in mijn budget!

Flickmyhouse is hiervoor de oplossing, stel dat die reden is, dat jij voor werkbezoek, uitwisseling universitair of op zoek moet naar een lange duur woning. Dan kan jij op de app deze switch dus in keer regelen zonder extra commissie of fee kosten te betalen aan een makelaar of een headhunter.

Lees verder

Combineer Producten en Diensten

Maak nu je eigen Match Combinatie en combineer je woning voor korte of langere duur met Producten & Diensten

Combineer vluchten met een werkbezoek!

Internationale student?

Vraag je student identiteitskaart aan en bespaar zo op kosten tijdens je uitwisseling

Met het gebruik van de app kan jij dit handig oplossen om huurwoningen te combineren met short stay woningen, en bed and breakfast woningen. Zowel Nederland als in Europa kan jij ook tijdelijke vakantiewoningen allemaal vinden in deze applicatie. Eenmaal in het buitenland? Biedt dit app verhuurplatform middels een geïntegreerde webshop ook Producten en Diensten en deze zijn weer gemakkelijk te koppelen aan je woning. Dus voortaan geen gedoe meer om verschillende websites en apps te bekijken.

Ondervind voor jezelf hoe easy zij het je hebben gemaakt

Recentelijke updates

#Spotlightfriday

De #Spotlightfriday nieuwsbrief Blog Art. 9 geschreven door I.Massala Vrijdag is altijd al een belangrijke dag geweest van de week, en dat is bij Flickmyhouse niet anders. Dit is een dag waarop de meeste onderwerpen van de week worden besproken of besloten. Spotlightfriday is hier een onderdeel van, deze dag kan jij echt wel noteren in je

Lees verder »

Het Match proces in 5 stappen

Blog art. 2.0 Nederland maak voortaan zijn eigen Match Combinatie Geschreven door: I.MassalaNieuw in Nederland oneindig producten en diensten combineren met wat jij maar wilt. Keuze uit 8.765.343 artikelen hierdoor is het vergelijken van leveranciers vanaf nu verleden tijd!  Huurwoningen, appartementen en studio’s. Klein of groot, voor ieder huisje een passende combinatie. Lente, Zomer, Herfst of Winter

Lees verder »
Scroll to Top