Blog Art. 10 geschreven door I.Massala

#Holidaymonday

Maandag is meestal een lastige dag, begin van de week. Op kantoor is de koffiebar het bekendste stukje in vele blogs. Maar, eigenlijk zou het een dag moeten zijn waarbij jij alvast kunt wegdromen naar je volgende vakantiebestemming! 

Immers een bestemming heeft vele routes, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Tenslotte, de hele dag roddels vertellen en aanhoren krijg je een koffie bek van of de cafeïne komt je oren uit. Wat Flickmyhouse met holidaymonday wilt bereiken is best wel uniek, meer omdat het samengaat met het maken van je eigen Reis Match Combinatie. 

Deze breed geselecteerde vakantiewoningen zijn een voorproefje van wat jij allemaal kunt vinden bij het snelste vakantiewoningen platform van Nederland. 

Waar vrijdag een belangrijke dag is voor het weekend zo belangrijk kunnen jullie maandag maken voor na het weekend. Terwijl je collega nog steeds aan de koffiebar staat te kletsen waan jij jezelf waarschijnlijk al digitaal in Indonesië via holidaymonday, super handig dit platform, ruim reserveren of boeken van te voren (wie weet win ik wel een gratis vliegticket met Flickmywheel) scooter erbij een local guide die mij wegwijs maakt door de stad of eiland en voor het gemak heb ik mijn restaurant en adventure trip ook maar gelijk erbij gecombineerd. 

Nou, wie wilt maandag nog met een koffie bek staan lullen, ik in ieder geval niet ik mijmer liever weg achter mijn bureau en voel mij gelukkig dat mijn vakantiewoning en mijn overige matches al geregeld is.

#Holidaymonday is echt een aanrader.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over holidaymonday of over je eigen Reis Match Combinatie en activeer jouw agenda voor notificaties.

Geef je op voor de #Holidaymonday nieuwsbrief en ontvang 30% korting op je volgende boeking

GOEDKOPE AANBIEDINGEN VAKANTIEWONINGEN

Helaas geen producten gevonden

– REISARTIKELEN OM BIJ JE VAKANTIEVILLA TE MATCHEN-

Helaas geen producten gevonden

Recentelijke updates

1 Miljoen Vakantiewoningen Combineer je eigen Reis Match Combinatie

1 Miljoen Vakantiehuizen Je kan een zeiltrip combineren met een Harley Davidson, een mountainbike, of je koopt jouw favoriete zonnebrand die je gemakkelijk combineert bij een vakantiehuis Combineer bungalows naar hartelust met onbeperkte opties. Van een zeiltrip tot het rijden met je favorite motormerk o.a. een Harley Davidson of switch daarna net zo gemakkelijk naar een mountainbike! Als je

Lees verder »

Spanje | België | Frankrijk | Maak je eigen Reis Match Combinatie

Reis Match Combinaties voor Spanje, België of Frankrijk Spanje, België, Frankrijk, hopla wij kennen ze allemaal de meest  uiteenlopende vakantie woningen huizen en bungalows. Altijd zon, zee, strand met temperaturen van 30 graden in Zuid Europa  Als u nou nog u eigen temperatuur zou kunnen afstemmen, dan was het helemaal top! Maar op zijn minst

Lees verder »

Mijn winkelwagen

Filter
Scroll to Top

Support Opties

 • Whatsapp
  CHAT MET ONS
  Gemiddelde reactie tijd : 30 min
 • Support Ticket

  Vraag een support ticket aan

  Gemiddelde reactie tijd : 1 uur
 • Call Back

  TERUGBEL VERZOEK

  Gemiddelde reactie tijd : 3 uur – alleen beschikbaar van 10:00 AM tot 8:00 PM CEST