Tattoo stylen

Macintosh ink is gevestigd op meerdere plekken

  • Amsterdam
  • Almere
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Lelystad

Hierdoor maak ik het gemakkelijk voor u door altijd in de buurt te zijn. Bij ons staat een ding vast, iedereen is welkom!

Voor het zetten van een tattoo wordt alle tijd genomen, en gaat het om u en wordt er ook gewerkt voor u. Tatoeëren is meer een passie dan een beroep, en zo wordt het ook uitgeoefend.

Elke tattoo klein, of groot wordt op dezelfde manier afgehandeld

Locaties (op afspraak)

Amsterdam

Almere

Utrecht

Rotterdam

Lelystad

Social Media

Soraya Bakker-Assani
Read More
Vandaag samen met m’n beste vriendin een tattoo laten zetten door David. Super geweldige dag gehad. Hij luisterde naar onze wensen en niets was hem te veel. Echt een aanrader! Ben super blij met het resultaat!
Toekie Toch
Read More
David heeft mij en me vriendin super geholpen met een mooie tattoo David is zo relax dat het zetten niet eens pijn deed wat ik meestal wel bij andere voel zeker nog een paar keer terug
Proudmom Godsbeloved
Read More
Er werd echt de tijd voor je genomen en met je meegedacht. Strakke lijnen en precisiewerk, ik ben super content met het gezette werk door David, het uiteindelijke ontwerp is nog mooier geworden dan ik zelf bedacht had!
Anjalina RJ
Read More
Super goeie service! Het is er gezellig. De tattoo zetten ging snel of misschien lijkt dat zo dat door al het praten haha. Verder ziet de tattoo er nice uit en het is heel strak gezet! Shout out naar David!!
Morticia Hos
Read More
Heel blij met deze tattoo  Gezet door david Thankyouu !
Lorella Sa
Read More
Heel veel fijne ervaringen al gehad bij Empire Ink. Vier tatoeages laten zetten door David MacIntosh. Hele persoonlijke ontwerpen die veel voor mij betekende hebben ze hier met liefde en vakmanschap gezet. En niet geheel onbelangrijk het is hier altijd gezellig 
Jacqueline Lobensteijn
Read More
Mijn moeder en ik zijn afgelopen zondag voor het eerst bij David geweest, voor mijzelf zeker niet de laatste keer! We zijn super tevreden met het resultaat. We voelde ons super op ons gemak bij David. Geen andere tatoeëerder meer voor mij. super bedankt!!! 
Previous
Next