Top Middle Bottom
Hoe kan ik een woning delen?

U kunt uw woning(en) delen door vanuit uw overzicht op de rechter button “Delen” te klikken. U krijgt dan de keuze deze op alle platforms te delen of door te sturen. 

U kunt ook vanuit chat, of tijdens het bekijken van een woning, deze delen. U klikt dan op de deel button die in de bovenbalk wordt weergegeven. 

Hoe zet ik mijn woning(en) op verhuurd?

Wanneer u de app opent komt u altijd uit bij uw woningaanbod. Per woning vindt u aan de rechter kant de button “Gepubliceerd” , wanneer u hier op klikt wordt de woning op “offline” gezet en dus niet meer getoond aan de woningzoekende. 

Tijdens het bewerken van de woning ziet u tevens de optie “Vrij” (beschikbaar) , wanneer u deze naar links swiped staat de woning tevens “Offline” 

Kan ik mijn woning ook als vakantieverhuur aanbieden bij Flickmyhouse?

Ja, dit is mogelijk voor maximaal 30 dagen. Zie hiervoor de beleidsregels per gemeente.

Bieden jullie een XML-koppeling aan?

Een XML-koppeling wordt nu ontwikkeld en wij verwachten deze weldra aan u te kunnen presenteren.

U kunt de Makelaars Update raadplegen voor meer informatie

Kan ik ook mijn woning plaatsen als “shortstay”?

Shortstay objecten kunnen voor een huurperiode vanaf minimaal 3 maanden worden aangeboden. Let wel op! Elke gemeente hanteert zijn eigen shortstay beleid. Informeer bij de desbetreffende Gemeente voor meer informatie.

Hoe lang blijft mijn object op Flickmyhouse staan?

Dit mag u helemaal zelf bepalen, zolang de woning nog beschikbaar is zet u de status op vrij / gepubliceerd. Is de woning verhuurd, zet de woning dan op bezet / offline. Deze wordt dan niet meer tussen het aanbod getoond.

Let wel, het moderator team voert steekproefsgewijs beschikbaarheid controle uit voor huuraanbod dat langer dan 60 dagen online staat. De woning wordt dan offline gezet en na validatie weer online gezet.