Blog Art. 9 geschreven door I.Massala

Vrijdag is altijd al een belangrijke dag geweest van de week, en dat is bij Flickmyhouse niet anders. Dit is een dag waarop de meeste onderwerpen van de week worden besproken of besloten. Spotlightfriday is hier een onderdeel van, deze dag kan jij echt wel noteren in je agenda of beter gezegd maak een reminder aan via Google of je Apple ID en ontvang elke vrijdag een notificatie over de mooiste, betaalbaarste woningen selectie die wij handmatig voor jou uitzoeken.

Maar jij kunt jezelf ook gewoon opgeven voor een ouderwetse nieuwsbrief. Deze is namelijk ook gevuld met leuke weetjes en recentelijke updates van Flickmyhouse en over alles en nog wat van die week.

Doordat wij handmatig de selectie van woningen uitvoeren, dit gebeurt al vanaf woensdag, loop jij niet het risico dat deze woningen al verhuurd zijn terwijl het nog op onze website of app staat. Ook is Spotlightfriday geheel vrijblijvend en vragen wij je niet om je in te schrijven voor welke aanbieding dan ook. Hierdoor blijft Flickmyhouse voor op zijn concurrenten, niks moet alles mag is dan ook het motto in deze!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over #Spotlightfriday of Match Combinaties en activeer jouw agenda voor notificaties .

Kennen jullie Woondetective nog? Website van het jaar in 2011. Wauw dit is alweer 9 jaar geleden dat deze digitale prikbord actief was met honderden bezoekers per dag op zijn website.

Destijds was een digitale prikbord een goede manier om jou woning of huisgenoot te vinden. Het grootste probleem toen was het contact leggen met de eigenaar of een willekeurige verhuurder.

Uit deze verwarring is het woord “Aanbieder” voortgekomen want hoe wist je nou wie de juiste verhuurder van de woning was? De gemeente(s) met name in Amsterdam was in die tijd het spoor helemaal bijster (ik kom hier nog wel op terug in een andere blog) Het woord aanbieder zegt het al, via Flickmyhouse kan jij middels de Chat Functie dezelfde dag al weten wie de aanbieder is van een woning.

Chatten is inmiddels een ingeburgerde tool van ons dagelijks leven. Antwoord een aanbieder niet binnen 24 uur, dan weet jij vrijwel zeker dat deze aanbieder de woning niet wilt verhuren, of zijn zaken niet op orde heeft.

Althans, wij van Flickmyhouse geloven hierin.
Ga maar na, een chat is bedoeld om te communiceren en waar iemand direct zijn vraag kan stellen en uiteraard direct antwoord verwacht. Dit in tegenstelling tot een e-mail waarvan de meeste per bulk worden beantwoord of belanden in een overvolle spambox,dus weg kans. Vandaar dat Flickmyhouse terecht zegt “ Wij zijn geen digitale prikbord”

Ervaar zelf hoe gemakkelijk we het je hebben gemaakt, het jaar 2011 ligt immers mijlen ver achter ons … Het is tijd voor een frisse wind!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over huur of Vakantiewoningen in Nederland en Europa of over ons platform.

Scroll to Top